Chicken - Kalaskyckling à la Ulla
23/05/2004 13:56:39
Kalaskyckling à la Ulla 4 port
600 g kycklingfilé
25 g smält smör
2 msk kinesisk soja
Sås
2 dl vispgrädde
3 msk dijonsenap
1 msk soja
ca 2 tsk kycklingfond
½ msk dragon
1 burk creme fraiche
stekskyn från kycklingen
Beredning
Lägg kycklingen i en ugnseldfast form och pensla rikligt med smör och soja som blandats
Grädda i 200 grader i 25 min
Gör såsen under tiden
Koka ihop grädde med senap, soja, dragon, och fond samt vispa i creme fraichen
Skär kycklingfileérna i skivor 2-3 cm och lägg ner i såsen tillsammans med stekskyn.
Låt puttra ihop några minuter
Smaka av
Strö över persilja
Serveras med potatis. Går säkert med ris också.
Lycka till!
Kalaskyckling à la Ulla 4 port
600 g kycklingfilé
25 g smält smör
2 msk kinesisk soja
Sås
2 dl vispgrädde
3 msk dijonsenap
1 msk soja
ca 2 tsk kycklingfond
½ msk dragon
1 burk creme fraiche
stekskyn från kycklingen
Beredning
Lägg kycklingen i en ugnseldfast form och pensla rikligt med smör och soja som blandats
Grädda i 200 grader i 25 min
Gör såsen under tiden
Koka ihop grädde med senap, soja, dragon, och fond samt vispa i creme fraichen
Skär kycklingfileérna i skivor 2-3 cm och lägg ner i såsen tillsammans med stekskyn.
Låt puttra ihop några minuter
Smaka av
Strö över persilja
Serveras med potatis. Går säkert med ris också.
Lycka till!
<< Home